Za prosinac

Ugostitelji i drugi obrti na području Općine Tisno pogođeni novim mjerama oslobođeni plaćanja komunalnih obveza

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općina Tisno i  komunalno poduzeće Ježinac  će za razdoblje kada je Vlada Republike Hrvatske obustavila rad ugostiteljskih objekata i drugih obrta zbog sprječavanja širenja virusa COVID-19, donijeti mjere za ublažavanje negativnih posljedica na poslovanje ugostitelja i obrtnika na području Općine Tisno.

Obveznici plaćanja komunalne naknade na području Općine Tisno za razdoblje obustave rada njihovih poslovanja oslobađaju se u potpunosti obveze plaćanja komunalne naknade. Obveznici plaćanja komunalne usluge odvoza otpada (paušalnog i fiksnog dijela) na području Općine Tisno za razdoblje obustave njihovog poslovanja oslobađaju se u potpunosti obveza plaćanja navedenih komunalnih usluga. Obveznicima plaćanja javnih površina na području Općine Tisno (otvorenih i zatvorenih terasa) obračunat će se porez na korištenje javnih površina u iznosu od kune po m2

Ove navedene odluke bit će primijenjene u prosincu 2020. godine s mogućnošću produljenja, a o čemu će posebno raspravljati Općinsko vijeće Općine Tisno, objavljeno je na službenim stranicama Općine.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.