Za prosinac

Ugostitelji i drugi obrti na području Općine Tisno pogođeni novim mjerama oslobođeni plaćanja komunalnih obveza

Općina Tisno i  komunalno poduzeće Ježinac  će za razdoblje kada je Vlada Republike Hrvatske obustavila rad ugostiteljskih objekata i drugih obrta zbog sprječavanja širenja virusa COVID-19, donijeti mjere za ublažavanje negativnih posljedica na poslovanje ugostitelja i obrtnika na području Općine Tisno.

Obveznici plaćanja komunalne naknade na području Općine Tisno za razdoblje obustave rada njihovih poslovanja oslobađaju se u potpunosti obveze plaćanja komunalne naknade. Obveznici plaćanja komunalne usluge odvoza otpada (paušalnog i fiksnog dijela) na području Općine Tisno za razdoblje obustave njihovog poslovanja oslobađaju se u potpunosti obveza plaćanja navedenih komunalnih usluga. Obveznicima plaćanja javnih površina na području Općine Tisno (otvorenih i zatvorenih terasa) obračunat će se porez na korištenje javnih površina u iznosu od kune po m2

Ove navedene odluke bit će primijenjene u prosincu 2020. godine s mogućnošću produljenja, a o čemu će posebno raspravljati Općinsko vijeće Općine Tisno, objavljeno je na službenim stranicama Općine.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.