Impressum

KRUG ŠIBENIK d.o.o.
Jurja Barakovića 8
22000 Šibenik
OIB:79029068706
urednik@sibenskiportal.hr

Direktor:
Joško Živković
Urednički kolegij:
Ksenija Bilan
Mario Marotti

Glavna urednica Šibenskog portala:
Ksenija Bilan (ksenija.bilan@sibenskiportal.hr)

Zamjenik glavne urednice / Izvršni urednik:
Mario Marotti (mario.marotti@sibenskiportal.hr)

Novinari:
Patrik Patafta, urednik sporta (patrik.patafta@sibenskiportal.hr)

Fotograf:
Josipa Živković (foto@sibenskiportal.hr)

Marketing:
Nataša Jelić (natasa.jelic@sibenskiportal.hr, marketing@sibenskiportal.hr)
091/891-82-60

IT podrška / Grafički dizajn / Video produkcija:
Nino Milin (nino.milin@sibenskiportal.hr)

Uvjeti korištenja:
Sadržaji objavljeni na internetskoj stranici sibenskiportal.hr ne smiju se replicirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka uredništva. Portal nije odgovoran za sadržaj komentara objavljenih ispod tekstova s društvene mreže facebook.com, jer iste ne može kontrolirati niti na njih utjecati. Dotična podrubrika u ulozi je javnog medijskog dobra gdje čitatelji slobodno mogu iznositi svoje mišljenje koje ne podliježe uređivačkoj politici portala sibenskiportal.hr.

Zaštita korisnika:
Korištenjem svih dijelova stranice sibenskiportal.hr prihvaćaju se navedeni opći uvjeti korištenja te se smatra da su korisnici u svakim trenutku upoznati s njima. Za sve nejasnoće slobodno kontaktirati urednik@sibenskiportal.hr.

Uvjeti prenošenja članaka:
Svi članci objavljeni na portalu sibenskiportal.hr vlasništvo su tvrtke Krug Šibenik d.o.o. Prenošenje članaka je ograničeno prema svim ostalim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz autorskih članaka isključivo kao kratku vijest (600 znakova tj. 100 riječi) uz obavezno navođenje izvora, kao i vidljivo postavljenog bold linka na originalni tekst na sibenskiportal.hr, ako su u pitanju internetski portali i stranice. Za sve ostale oblike prenošenje obavezno kontaktirati uredništvo na mail adresu urednik@sibenskiportal.hr. Svi mediji i pravni subjekti koji se ogluše i prekrše navedena pravila pristaju na isplatu jedinstvene naknade za jednokratno korištenje autorskog materijala preuzetog s portala sibenskiportal.hr u iznosu od 7.000,00 kuna po članku, odnosno 1.500,00 kuna po fotografiji. Portal sibenskiportal.hr odlučan je u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora, te će prekršitelje tužiti pred sudom u Šibeniku.