Objavio na Facebooku

Toni Turčinov ide po drugi mandat načelnika Murtera: ‘Iza mene i mog tima četiri su godine rada i truda’

FOTO Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov kandidirat će se za još jedan mandat na predstojećim Lokalnim izborima, 16. svibnja, najavio je na svojoj Facebook stranici.

-Iza mene i mog tima, četiri su godine truda, rada, kreiranja programa za razvoj i kvalitetu življenja svih nas u ovoj zajednici u kojoj smo nesebično pomagali jedni drugima – kazao je ranije na Facebooku.

U izbornu ‘borbu’ ulazi kao nositelj ‘Kandidacijske liste grupe birača Tonija Turčinova’,a prije nego predstavi svoje buduće suradnike uz opsežnije razrađene stavke izbornog programa, pripremio je sažete ‘Programske smjernice’, koje će im biti nit vodilja u budućem radu za napredak i razvoj Murtera.

– Narednih tjedana objavljivat ću kronologiju koja obuhvaća presjek dosadašnjeg rada mene i mojih aktualnih suradnika, kako bi se prisjetili proteklih projekata, koji su uz nove projekte, većinom prema Programskim smjernicama 2021., uvršteni u proces nadogradnje za daljnji razvoj i realizaciju – poručio je.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.