Na Rudini koncert klape Cambi

Murter odao počast hrvatskim braniteljima, civilnim žrtvama i prvom predsjednikuFoto: MurterNews

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 25. obljetnica vojno-redarstvene operacije ‘Oluja’ obilježeni su u Murteru misom za poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje u Domovinskom ratu i civilne žrtvama Domovinskog rata u crkvi sv. Mihovila. Potom je upriličen blagoslov novog središnjeg križa i odavanje počasti svima koji su dali život za domovinu Hrvatsku na mjesnom groblju Gospe od Gradine te odavana počast prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu uz polaganje vijenaca i paljenje svijeća u centru Murtera na spomen ploči.

Vijence i svijeće položili su predstavnici UDVDR Murtera i Betine na čelu s Mirom Bašićem, predsjednikom murterske Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata, predstavnici Općinskog vijeća i javne uprave na čelu s načelnikom Tonijem Turčinovom, pukovnik u miru Ferdinand Šikić, prvi zapovjednik 70. bojne Vojne policije i član Udruge branitelja i veterana vojne policije iz Domovinskog rata – Podružnica Karlovačke županije, te mnogobrojni članovi obitelji, prijatelji i mještani.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 25. obljetnica VRO Oluja od 21:30 sati obilježit će se svečanim koncertom klape Cambi na Trgu Rudina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.