Božićni sajam za malu Kiaru

Kreativni i humanitarni prosinac u murterskom ‘Jedru’. Provjerite raspored

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prosinac će u Društvenom centru Jedro u Murteru biti pun kreativnog druženja koje će organizirati lokalne murterske udruge Latinsko idro, Ogranak Matice hrvatske i Argonauta.

Tako će se svi zainteresirani u Murteru moći pridružiti jednoj od udruga i zajedno s njima izrađivati božićne ukrase od recikliranih materijala, a ove godine će se aktivnostima udruga pridružiti i mlade snage murterske lokalne zajednice pod nazivom Klub po guštu.

Uz spomenute udruge i njihova druženja, Kulturno umjetnička udruga Zaokret organizirat će jam session, odnosno druženje uz akustičnu glazbu.

– Sve ukrase koje zajednički izradimo prodavat ćemo na Božićnom sajmu 19. prosinca u Murteru na Hramini, a sva sredstva koja se prikupe preusmjerit ćemo u humanitarne svrhe za liječenje male Kiare iz Tribunja. Zato pozivamo sve koje zanima rad lokalnih udruga Murtera da nam se pridruže u danima koji slijede, da se u kreativnoj atmosferi upoznate s njihovim radom te da zajedno učinimo nešto dobro u ovim predblagdanskim danima – poručili su iz DC-a Jedro.

Raspored događanja provjerite u nastavku.


Pratite nas i na društvenim mrežama: