Ante Turčinov HDZ-ov kandidat za načelnika Općine Murter-KornatiFoto: Facebook
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ante Turčinov HDZ-ov je kandidat za načelnika Općine Murter-Kornati na predstojećim lokalnim izborima.
‘Ja sam Ante Turčinov, Frankin muž, otac sinovima Ivanu i Jakovu, sin Dinke i Zdravka. Kandidat sam Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim lokalnim izborima. Dite sam Murtera kojeg neizmjerno volim. Znam da u nama još uvijek živi onaj stari duh naših ponosnih, hrabrih predaka koji su se i onda na svoj način borili za opstanak i bolju budućnost da bi mi mogli danas živjeti Veliko selo Murter. Ajmo to opravdati! Ajmo najprije rasplesti dobro od zla, a onda ćemo i sve ostalo! Za sve članove naše zajednice želim osigurati jednake mogućnosti za život, za rad, za poduzetništvo.
Želim očuvati jedinstvenu ljepotu i bogatstvo resursa naših otoka i mjesta, te pomoći da na izazove koje neminovno donosi svako vrijeme, odgovorim na razuman i nepotkupljiv način ne oskvrnjujući pritom ni u jednom segmentu bilo tradiciju, bilo vizualni sklad i ljepotu našeg Murtera, ali isto tako ni zdrav razum! Murter se predugo odriče dobrih ljudi. Predugo ih gura u stranu. I predugo tapka u mraku. Zar nismo svi umorni od te stvarnosti? Naša zajednica treba kvalitetne, sposobne, ali nadasve dobre i savjesne ljude. Ljude s karakterom, koji neće dobra dijeliti po ratnom plijenu.
Moja najveća želja zapravo je ta da sačuvamo sebe i našu djecu, da pokušamo zaštititi njihovu budućnost. Ta djeca će vrlo brzo biti ljudi od kojih će se isto tako tražiti da i oni svojoj djeci budu svjetli primjer. Od koga će učiti? I što će učiti? Zaštititi čovjeka kao najdragocjeniji resurs upravo je moj najveći izazov i zadatak. Da svi Murterini u Murteru budu doma. Nemojte me ostaviti sama na tom putu…’, stoji u objavi.
Podsjetimo, u po novi mandati ide i aktualni načelnik Toni Turčinov, a u izbornu ‘borbu’ ulazi kao nositelj ‘Kandidacijske liste grupe birača Tonija Turčinova’

Pratite nas i na društvenim mrežama: