Vanna u kolovozu stiže na Tvrđavu sv. Mihovila

Tvrđava sv. Mihovila
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prvi dan kolovoza na najljepšu pozornicu na Jadranu penje se jedna od naših najboljih pjevačica, Vanna.
‘Izmiješane boje’, ‘Puna memorija’, ‘Najbolji ljudi’ i ‘Loš trenutak’ samo su neki od Vanninih autorskih hitova kojima je posljednjih mjeseci osvojila publiku i domaće top-ljestvice.  Vannine nadaleko poznate interpretacije upotpunit će i izvrsni gudači koji će joj se pridružiti na predivnoj pozornici uz njen veliki prateći sastav. Bit će to prava glazbena poslastica, jer ne nastupa se na takvom mjestu svaki dan.
Vanna je na glazbenoj sceni već trideset godina, a novu glazbu stvara s jednako energije kao i prvoga dana, kada je koautorski stvarala pjesme u svojem 90-tih godina iznimno popularnom sastavu “ET”, što osjeća i njezina vjerna publika. Jedna od naših najboljih pjevačica već godinama piše vlastite autorske pjesme i surađuje s ponajboljim domaćim autorima. Njezine pjesme uvijek pronađu svoj put do vrhova top-lista domaćeg radijskog etera. Na jednoj od najljepših domaćih pozornica publika će imati priliku poslušati presjek Vannine bogate glazbene karijere.
Ulaznice za ovaj veliki koncert dostupne su u sustavu Eventim, a koncert će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama.

Pratite nas i na društvenim mrežama: