'Hvala' zbog kojeg volimo svoj posao

Sandra je dobila ‘žuto’ mjesto: ‘Život ima ponovo perspektivu. Ja sam na sedmom nebu’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nema većeg zadovoljstva od spoznaje da ste bili u mogućnosti pomoći i da ste u tome uspjeli zahvaljujući ljudima dobre volje i pomalo snazi medija. Naša sugrađanka Sandra sama je dugo prolazila trnoviti put i odradila lavovski dio posla kako bi ostvarila svoje pravo na obilježeno parkirališno mjesto za osobe s invaliditetom pred svojom zgradom u Šibeniku. Prateći tu mučnu epizodu samohrane majke sa stopostotnim invaliditetom i djetetom s autizmom, Šibenski portal iskoristio je medijski prostor i svoj utjecaj kako bi sve malo pogurao, a rezultat je vidljiv na fotografijama i u Sandrinoj zahvali. Ljudi iz šibenske Stine ispunili su prošle nedjelje ono što su nam obećali.

– Uvijek i nanovo. Btw taj označeni parking i to “moje mjesto” treba uvesti u Ustav RH. Život ima ponovo perspektivu. Mi, invalidi koji dišpet smatramo smislom, zahvaljujemo na vašoj empatiji. A vi kao imate problema? Btw ja sam na sedmom nebu ❤ …ccc… Hvala – napisala je Sandra na svom profilu.

U novinarstvu nije lako opstati niti ostati. Mnogi kolege traže neki ‘mirniji’ posao, bijeg od stresa i javne izloženosti, ali onda se dogode trenutci koji vam potvrde kako sve to ima smisla i kako valja ustrajati unatoč svim ‘minusima’. Samo jedno ‘hvala’ potvrdi vam da ste na pravom putu i ‘napuni baterije’ za dugo, dugo vremena.


Pratite nas i na društvenim mrežama: