Prava prvoligaška premijera na Šubićevcu

Prodano više od polovice ulaznica za dvoboj s Lokomotivom, Funcuti otkupili cijeli sektor AFoto: Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jest da je HNK Šibenik u drugom kolu protiv Varaždina već odigrao prvu domaću utakmicu u povratničkoj sezoni u 1.HNL, ali narančasti će pravu premijeru na Šubićevcu imati u petak (18 sati), na dvoboju s Lokomotivom. Bit će to, naime, prva prvoligaška utakmica nakon više od osam godina koju će Šibenik odigrati pred svojim navijačima, s obzirom da je HNS dozvolio povratak gledatelja na tribine. Da je veliko zanimanje za tu utakmicu govori i podatak kako je već rasprodano više od polovice ulaznica puštenih u prodaju, tako da bi svi oni koji žele u petak biti na tribini trebali požuriti.

Inače, s obzirom na propisane epidemiološke mjere, moći će biti popunjena samo trećina stadiona. Kada je riječ o dvoboju s Lokomotivom, koju uspješno vodi Šibenčanin Goran Tomić, u prodaju je pušteno oko tisuću ulaznica, i to samo za zapadnu tribinu. Na njoj će biti i Funcuti, koji su otkupili sve ulaznice za svoj uobičajeni sektor A (oko 180 ulaznica). Što se tiče istočne tribine, ona je rezervirana za polaznike škole nogometa i njihove trenere, kao i za klupske veterane. Inače, cijena ulaznice je 40 kuna, i mogu se kupiti na sljedećim lokacijama:

– Prodajna mjesta AdriaTicketa 
– Prostorije HNK Šibenik – od srijede do petka (od 10 – 15h)
– NIK Travel Agency – od srijede do petka od 8 do 15 sati
– TISAK Media Centar (Dalmare) – od srijede do petka – od 9 do 21 h
– Kućice oko stadiona na dan utakmice – sat i pol prije početka (u slučaju da ostane ulaznica).

Dodajmo kako će se gledatelji morati pridržavati određenih mjera, a više o njima možete saznati na službenoj stranici HNK Šibenika.


Pratite nas i na društvenim mrežama: