On The Road Again

‘Protiv Gorice očekujem fajtersku utakmicu, da mi momčad bude puna samopouzdanja’Foto: ŠP ( Milan Balaban)
Pratite nas i na društvenim mrežama:

On The Road Again – pjesma je to koja najbolje opisuje Šibenkin itinerar proteklih dana. Naime, nakon Osijeka narančasta je ekspedicija odmah produljila za Slovačku, a već u subotu su ponovno na putu, ovaj put za Veliku Goricu. Tamo ih čeka prvenstveni okršaj s domaćom momčadi, protiv koje će pokušati vezati dvije uzastopne pobjede u Premijer ligi. Što neće biti nimalo laka zadaća.

– Dolazi nam i ta treća utakmica u vrlo kratkom periodu s velikim brojem kilometara koji su iza nas. Najbitnije je da smo se sa putovanja u Osijek, pa u Levice, vratili nazad svi sretni i zadovoljni. Sada je vrijeme da se pokušamo fizički i mentalno regenerirati da bi utakmicu sa Goricom dočekali maksimalno spremni. Gorica je momčad koja je imala svoje turbulencije odlaskom dva igrača Cvitkovića i Konjevića, a nakon toga otišao je i trener Josip Sesar s kojim su radili sjajne uspjehe u zadnjih par sezona. Određene turbulencije imaju, međutim tu je i jako puno kvalitete jer ljudi koji su naslijedili Josipa na klupi, Radoš je bio njegov pomoćnik koji nastavlja njegov niz i njegov rad, a sigurno je da mu maksimalno pomaže trenerska legenda Mladen Starčević, kojeg ja neizmjerno cijenim i siguran sam da će taj duo maksimalno ozbiljno shvatiti Šibenku kao idućeg protivnika – ističe Damir Milačić i nastavlja:

– Gorica je momčad koja zna kontrolirati ritam igre, poglavito zbog toga što ima tri sjajna beka Kapustu, Uljarevića i Kalajžića i to je njihova najveća snaga, uz dugogodišnje iskustvo zajedničkog igranja. Ono što želim od svoje momčadi je maksimalan angažman i borbenost te da smo koncentrirani na sve ono što zamislimo i što ćemo pokušati pripremiti da izgledamo što bolje na terenu i da iz minute u minutu pokušamo podizati razinu samopouzdanja i vjeru u to da se Gorica može pobijediti. Očekujem jednu fajtersku utakmicu i da mi momčad bude puna samopouzdanja, jer su zaslužili to igrama i treniranjem. –

Šibenka je u 11 dosadašnjih utakmica upisala tri pobjede, dok ih Gorica ima dvostruko više. Njihov subotnji dvoboj počinje u 18 sati.


Pratite nas i na društvenim mrežama: