Oproštaj od Kupa na Šubićevcu

Bez Jurića najopasniji ‘napadač’ Šibenika protiv Istre bio je Šifo: ‘Platili smo glavom našu nesmotrenost’Foto: Šibenski portal/Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kup dvoboj protiv Istre još je jednom potvrdio da se Šibenik bolje snalazi kao gost. Istina da su narančasti bili bolji nego u njihovom zadnjem prvenstvenom međusobnom ogledu na Šubićevcu, ali što to vrijedi kada je ovaj put pobjeda otišla u Pulu. Uostalom, i ta jučerašnja terenska inicijativa bila je uglavnom jalova sve tamo do nekih desetak minuta prije kraja, kada je Krunoslav Rendulić bacio sve u napad, a njegova momčad stvorila nekoliko izglednih prilika, s tim da je najopasniji bio Gordon Schildenfeld, koji je prekomandiran u špicu. Možda bi sve bilo drugačije da je mogao računati nas svog najboljeg strijelca Denija Jurića.

– Željeli smo pobijediti, željeli proći u sljedeće kolo, na žalost nismo uspjeli. Istra je zabila dva gola i moramo im čestitati na tome. Mi jesmo diktirali ritam cijelu utakmicu, ali smo pali iz jedne nesmotrenosti. Nismo dobro očistili loptu, ponovno im se lopta vratila i platili smo to glavom – kazao je trener Šibenika.

I nakon tog primiljenog gola narančasti nisu bili baš opasni po gol gostiju, sve do, kako smo kazali, same završnice utakmice.

– Išli smo na kraju va bank, napravili smo sve što smo mogli, stavili smo Šifu u napad, probali dugim loptama nešto napraviti, ali nije išlo – istaknuo je Rendulić, čija momčad nema puno vremena za tugu. Već u subotu na Šubićevac stiže Lokomotiva, u još jednom važnom prvenstvenom ogledu.

– Nema vremena za kukanje, sutra je novi dan, treba se dobro odmoriti, premda za to imamo manje od 72 sata, što je nedovoljno, ali što je tu, moramo se prilagoditi rasporedu – zaključio je Krunoslav Rendulić.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: