Let's Rock! i to dva dana

Za svjetski dan glazbe sa tvrđave sv. Mihovila odzvanjat će rock

FOTO: Arhiva ŠIBaj TV-a
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jedini festival na otvorenom nastao u doba pandemije – Let’s Rock – u svom drugom izdanju na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila dovodi više od 20 bendova koji će kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, svirati na tri festivalske pozornice.

Boris Štok, Kensington Lima, Kozmodrum, Mary May, M.O.R.T., Nemanja, Peki Pele, ROLO, Sfumato, Sun U, The Siids tek su prvi u nizu imena koji će ove godine uzdrmati tvrđavu na samom početku ljeta.

Lanjske izvrsne reakcije izvođača, ali i svih uključenih u realizaciju, potaknule su organizatora Tvrđavu kulture da ovogodišnje izdanje Let’s Rocka produži na dva dana, a popis izvođača proširi svježim imenima mladih autora nezavisne glazbene scene.

Prvi dan festivala ujedno je i Svjetski dan glazbe, a kako ga bolje obilježiti nego pozitivnim vibracijama i hrpom dobre muzike?

Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju festivalskih ulaznica od srijede, 12. svibnja u 12 sati, online putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15 posto na ograničeni kontigent ulaznica.

Festivalske ulaznice vrijede za oba dana i bit će dostupne u regularnoj prodaji po cijeni od 200 kuna od petka, 14. svibnja od 12 sati, u sustavima Eventim i Croatia Tickets te u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10 posto popusta pri kupnji ulaznica.

Jednodnevne ulaznice bit će puštene u prodaju nakon objave kompletnog popisa izvođača, po cijeni od 130 kuna. Organizator Tvrđava kulture uskoro će najaviti i ostala glazbena imena, te ističe kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.


Pratite nas i na društvenim mrežama: