Nema rocka do Tik Tok-a

Tik Tok, bendovi, koncerti, partiji, influenceri… o tome i puno više saznajte na panelu u Arsenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

– Koji su trenutni trendovi na glazbenoj sceni?  – Što slušaju mladi? – Da li je Tik Tok sadašnjost ili budućnost glazbene industrije? – Ima li novih bendova u Šibeniku? – Kakva je šibenska glazbena scena? – Planovi za budućnost šibenske koncertne ponude? –  Generacijski jaz između publike? – Promjene u stvaranju i konzumiranju glazbe? – Gdje izlaze i što rade mladi u Šibeniku?

Na ta i neka druga pitanja pokušat će odgovoriti sudionici panela – Morana Periša iz Tvrđave kulture, Edo Plovanić, osnivač medijske glazbene platforme muzika.hr, Hrvoje Jelković iz kluba Azimut i Ante Prgin, dugogodišnji šibenski glazbenik. Novinar Marko Podrug naći će se u ulozi moderatora tribine.

Da ne ostane sve samo u teoriji, tribina će imati i svoj praktični dio, najavljuju organizatori iz PARK kolektiva.

– Osim što ćemo ovom panel raspravom obuhvatiti razne zanimljive teme vezane za glazbu te pokušati publici približiti neke nove trenove i brendove u glazbenoj industriji, cilj projekta je ipak praktičan rad. Dakle, zainteresiranoj publici koja će doći na panel, organizirati ćemo edukativnu radionicu kojom bi privukli nove mlade snage da u Šibeniku organiziraju neke nove i zanimljive glazbene projekte – priča nam Igor Bergam ispred PARK-a, te poziva sve mlade Šibenčane, a i one starije da prisustvuju tribini i aktiviraju se na šibenskoj glazbenoj sceni.

Podsjetimo, Kulturaljka se ove godine organizira jedanaestu godinu za redom, a u svom prvom dijelu ugostila je Damira Urbana i njegovu Četvrtku, koji su sredinom rujna održali odličan koncert u Hali Šibenik.

Panel rasprava “Nema rocka do Tik Tok-a”, 12. studenoga, počinje od 19:30 u Kući umjetnosti Arsen, a ulaz je besplatan. Organizator je šibenska PARK organizacija u suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.