Više

  Malo drugačiji horoskop

  Tamna strana horoskopa: Najgore karakteristike svakog znaka

   

  Ovan

  Ovnova samouvjerenost prelazi granice dobrog ukusa zbog čega mu ova karakterna osobina postaje mana. Sigurna si da si uvijek u pravu i da jedino mišljenje koje treba poštivati i uzeti u obzir je tvoje. Osim toga, vrlo si odlučna i to je dobra osobina dok ne gaziš sve one koji ti se nađu na putu. A priznaj, barem sebi, to se već događalo.

  Bik

  Prati te reputacija da si najtvrdoglavije biće na svijetu? Istina je, zar ne? Ući s tobom u raspravu znači unaprijed izgubiti bitku ili žrtvovati živce s, i dalje, neizvjesnim ishodom. Umjerena tvrdoglavost nije loša jer će te dovesti do cilja, no ti nisi umjereno tvrdoglava, ti si ekstremist na ovom polju. Popusti malo, želiš li imati prijatelje, piše Žena.hr

  Blizanci

  Bi, ne bi, bi, ne bi, bi, ne bi ili ipak bi? Blizanačka neodlučnost iscrpljuje svakoga. Ok, nisu oni krivi za nju, dvostruka zbunjenost i dvostruko oklijevanje u donošenju odluka, zvjezdano su maslo, no bez obzira tko je za to kriv, mi se, dok čekamo da vi donesete odluku, osjećamo ignorirano. Živite u svom svijetu dualiteta i crpite nam energiju. Zbrojite se malo.

  Rak

  Rakovi lažu, svi to znamo, no oni neće priznati. Pokušavate nas uvjeriti da ste savršeni, puni ljubavi, no istina je da ste “krvavi” pod kožom kao svi mi. Rado bismo vas uzeli za ozbiljno, no to ne ide dok ste neiskreni. Jednostavno vam ništa ne vjerujemo.

  Lav

  Što je mana kod tebe? Reputacija bez pokrića. Razmećeš se, voliš privlačiti pažnju, obožavaš svjetla reflektora, no je li ono što nudiš, zaista toliko dobro da bi cijeli svijet trebao vidjeti? To što voliš umjetnost, ne znači i da si umjetnica. Malo skromnosti, Lavice, ne bi ti škodilo.

  Djevica

  Djevice, voliš osuđivati druge i gledati ih s visoka. Vrlo lako isključuješ ljude iz svog života jer ne zadovoljavaju tvoje visoke standarde. Ako tako nastaviš, ubrzo ćeš ostati sama. Čak i oni koji te najviše vole teško žive s ovom tvojom karakternom crtom. I ne zaboravi – nisi ništa bolja od nas ostalih.

  Vaga

  Pasivno-agresivna do krajnjih granica – eto to je tvoja glavna mana. Na glasu si kao najljubazniji horoskopski znak i to bi bila velika kvaliteta da pritom nisi neiskrena. Razumijemo, ne voliš se upuštati u rasprave, a još manje svađati. Bježiš od konflikta i nikada ne govoriš što ti je na umu pa onda ni mi nikad ne znamo što misliš. Nije neka fora.

  Škorpion

  Da, da najseksepilnija si u cijelom horoskopu i najodanija prema osobama koje su to, po tvom mišljenju zaslužile, no isto tako si i jako zločesta i sebična. Voliš bocnuti gdje boli i uopće ti nije žao žrtve. Također si zlopamtilo i osvetoljubiva. A ono što je najveća mana kod tebe je to da se ne želiš i ne možeš promijeniti. Na sreću, imaš i dobrih strana koje umanjuju ove loše.

  Strijelac

  Istina, ponekad nam treba vremena za sebe, no to što rade Strijelci nije dobro. Izoliraju se od svih i najljepše im je u vlastitom društvu. One koji su bliski Strijelcima, ovakvo njihovo ponašanje može itekako povrijediti. Misli Strijelčice malo na druge jer bi ti se u suprotnom ovo što radiš moglo obiti o glavu pa kad jednog dana poželiš društvo, a to će se dogoditi, neće biti nikoga tko će htjeti s tobom popiti kavu.

  Jarac

  Jarčice misle da nemaju mana, no varaju se. Takva si da potiskuješ osjećaje i sve trpaš pod tepih i onda u jednom trenutku pukneš kao kokica. Što je to, nego veliki nedostatak? Osim toga, sklona si razaranju prijateljstava i to iz hira. Kada te uhvati to tvoje ludilo, nije te briga tko mu je žrtva. Također, voliš “spustiti na zemlju” druge i uživaš u svome glasu, no ti si ta koja bi se trebala spustiti na zemlju. Priberi se malo.

  Vodenjak

  Voliš biti tiha i to je u redu dok ne dođemo do pitanja zbog čega si tiha, a odgovor je: planiraš nekakvu pakost. Evo u čemu je stvar – ti si curo jako zločesta i voliš lagati. Pretvaraš se da si nevinašce, no daleko si od toga. Manipulatorica si koja radi iz sjene. Hajde budi bolja, možeš ti to.

  Ribe
  Ribe su najemotivniji horoskopski znak. To im je vrlina, a ujedno i najveća mana jer su na glasu kao najveći astrološki slabići i to nije ni malo zabavno. Nije zabavno kada moramo kraj tebe biti “kao na jajima” jer ćeš u suprotnome briznuti u plač. Velika si ti djevojka, hajde Ribo očvrsni malo.

  - Advertisment -

  NAJNOVIJE

  Otvorio restoran ‘Palacin’ u studentskom domu, studentima nudi...

  Prigodno je obilježen početak rada restorana Palacin, u sklopu istoimenog studentskog doma. Šibenski studenti tako na raspolaganju imaju dva restorana u kojima mogu ručati, dok...

  Vozači AKK Rogoznica skupili lijep broj bodova u...

  Za vikend je održano sedmo izdanje Superautoslaloma Skradin 2023, utrke koja se boduje za Prvenstvo regije jug i Otvoreno prvenstvo, ali i za popularni...

  Večeras pa do jutra zbog radova zatvoren tunel...

  Zbog izvođenja radova redovnog održavanja za sav promet bit će zatvoren tunel Dumbočica, od 2. listopada u 21.30 do 3. listopada do 5.30 sati ...

  NAJNOVIJE

  Otvorio restoran ‘Palacin’ u studentskom domu, studentima nudi ručak i večeru

  Prigodno je obilježen početak rada restorana Palacin, u sklopu istoimenog studentskog doma. Šibenski studenti tako na raspolaganju imaju dva restorana u kojima mogu ručati, dok...

  Vozači AKK Rogoznica skupili lijep broj bodova u Skradinu, Fićeki ukrali show

  Za vikend je održano sedmo izdanje Superautoslaloma Skradin 2023, utrke koja se boduje za Prvenstvo regije jug i Otvoreno prvenstvo, ali i za popularni...

  Večeras pa do jutra zbog radova zatvoren tunel Dumbočica

  Zbog izvođenja radova redovnog održavanja za sav promet bit će zatvoren tunel Dumbočica, od 2. listopada u 21.30 do 3. listopada do 5.30 sati ...