Neponovljivo iskustvo

Cirque du Soilel s novom predstavom Corteo u svibnju u Splitu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Cirque du Soilel poseban je brend u svijetu zabave, nedostižan. Predstava Corteo je opet priča sama za sebe i istinsko je umjetničko djelo. Artisti i tehinčko osoblje već se udomaćilo u Splitu i u Spaladium Areni i pripremaju se za veliku turneju po najvećim europskim gradovima. S tim da će premijerno Corteo bit izveden u Splitu 20. i 21. svibnja.

Neponovljivo iskustvo predstave Corteo ne smije se propustiti, a priča o klaunu  koji slika vlastiti sprovod koji se odvija u karnevalskoj atmosferi, nad kojim bdiju tiho brižni anđeli. Suprotstavljajući veliko s malim, smiješno s tragičnim i magiju savršenstva sa šarmom nesavršenosti, predstava ističe snagu i krhkost klauna, kao i njegovu mudrost i dobrotu, kako bi ilustrirala dio čovječanstva koji je unutar svakog od nas.

Predstava spaja strast glumca s gracioznošću i snagom akrobata kako bi publiku uronila u kazališni svijet zabave, komedije i spontanosti, smješten u tajanstvenom prostoru između neba i zemlje.

Cirque du Solile je u Splitu proslavio 17 . ROĐENDAN Corte, 21. travnja 2005. je prvi puta izvedena predstava Corteo i od tada je obišla cijeli svijet. U priloženom videu možete vidjeti kao je Cirque du Solile postao svjetski brend.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: