BOŽIĆNI SAJAM: Grad Šibenik raspisao natječaj za štandove i drvene kućice, prijavite se na vrijeme

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Adventski sajam, u sklopu božićno-novogodišnjeg programa „Budi u Šibeniku 2015“, organizirat će se u Perivoju Roberta Visiania i na dijelu Trga Ivana Gorana Kovačića, u razdoblju od 06. prosinca 2014.do 06. siječnja 2015.godine.

Danas je raspisan Javni poziv za korištenje javne površine na navedenim lokacijama, kojim se pozivaju pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe koje u svom asortimanu imaju: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane prirodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni proizvodi ( med, vino, rakija,,,) i ugostitelji na iskaz interesa za sudjelovanjem na Adventskom sajmu koji se održava u  sklopu  božićno-novogodišnjeg programa „Budi u Šibeniku 2015“.

„Pozivaju se zainteresirani, koji svoje proizvode žele izložiti u drvenim kućicama, dimenzija 2.8 x 1.6, i 4 x 3, te štandovima 2.00 x 1.00 m, s osiguranim strujnim priključkom, da iskažu interes za sudjelovanjem. Ukoliko zainteresirani izlagači imaju svoju drvenu kućicu ili štand na kojima žele izlagati, trebaju, u Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom, donijeti fotografiju na temelju koje će  se odlučiti jesu li isti prikladni, odnosno uklapaju li se vizualno u koncept manifestacije.“naglašava pročelnik Tihomir Paškov, te poziva sve zainteresirane da se za sve dodatne informacije i pojašnjenja jave u isti Odjel, gdje se i podnose zahtjevi za dodjelom lokacije., u roku od 15 dana od dana objavljivanja poziva na internetskim stranicama Grada Šibenika.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.