‘Dalmatinski spomenik od slova’ po 50 posto nižoj cijeni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Po mnogima, majka svih knjiga o Dalmaciji, antologijsko štivo kojim se na 800 stranica, riječju i slikom raznih i raznorodnih autora ispisuje dvomilenijska opstojnost Dalmacije u svim njezinim segmentima i značajkama knjiga je pod nazivom ‘Dalmacija – Hrvatska ruža svjetova’.

Knjiga kojoj mnogi već tepaju ‘dalmatinski spomenik od slova’, moćno je štivo koje su ispisali, upućeno i znalački, ponajbolji hrvatski znanstvenici, literati, publicisti i umjetnici – njih čak pedeset i troje. Knjiga ima 260 autorskih tekstova u rasponu od znanstvenih eseja do popularnih članaka, 1.100 ilustracija svih vrsta te 2.282 natuknice o Dalmaciji u kazalu imena i pojmova.

NASLOVNA SINTAGMA

Knjiga ‘Dalmacija – hrvatska ruža svjetova’ predstavlja Dalmaciju kao hrvatski dio neponovljivog Mediterana i integralni dio europskoga civilizacijskog i kulturnog prostora od vremena grčko-rimske civilizacije do danas. Kao granično područje Istoka i Zapada, Dalmacija je oduvijek bila pozornica dodira naroda i svjetova, kultura i civilizacija, vjerovanja i migracija koje su u valovima donosile svoje utjecaje i uklapale ih u okvire zatečenoga kulturnog i civilizacijskog naslijeđa. Otuda i naslovna sintagma knjige.

PRIGODNI POPUST

Budući da se bliži vrijeme prosinačkog blagdanskog ozračja, a da je ova vrijedna knjiga jedan od najljepših poklone koji možete ponuditi svojim najmilijima, poslovnim partnerima i prijateljima, ovom prilikom nudimo vam mogućnost nabavke knjige preko Šibenskog tjednika po akcijskoj cijeni, sniženoj čak za 50 posto. Umjesto za 600 kuna, za koliko se knjiga prodaje na prodajnim mjestima, preko Šibenskog tjednika ‘Dalmaciju – Hrvatsku ružu svjetova’ možete naručiti za 299 kuna s uračunatim PDV-om.

Svoje zahtjeve za ovim vrijednim primjerkom možete slati na naš mail marketing@novi-tjednik.hr, ili nam ih javiti na telefon 022/215 154.

SPONZORIRANI ČLANAK

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.