" "
Više

    " "

    POČETAK UPISA U POU LIBAR: Pretvorite vaš hobi u zanimanje

     

    Sistem cjeloživotnog obrazovanja, stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikacije te programi osposobljavanja i usavršavanja, godinama se već provode u Pučkom otvorenom učilištu „Libar“. Sposobnost provođenja svog hobija u unosan posao uvijek započinje s edukacijom, a kao priznata vodeća obrazovna ustanova u Republici Hrvatskoj, POU Libar je idealna početna stepenica za ostvarivanje svojih ciljeva u poslu.

    POU Libar raspisuje natječaj za upis u četverogodišnji program prekvalifikacije i stjecanja srednje stručne spreme za smjer Agroturistički tehničar te za upis u programe osposobljavanja iz područja poljoprivrede.

    POU Libar nudi sistem obrazovanja odraslih osoba prema verificiranim programima Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u svrhu stjecanja dodatnih znanja i vještina te osposobljenosti za zanimanja u poljoprivredi.

    Edukaciju polaznika podržava i Ministarstvo poljoprivrede, prateći EU standarde u obrazovanju, koje jednoga dana mogu pomoći da što lakše savladate probleme u proizvodnji i plasmanu vaših proizvoda na tržište. Programi se također upisuju u e-radnu knjižicu.

    Programi osposobljavanja:

    • vinogradar/ka – vinar/ka
    • maslinar/ka
    • pčelar/ica-medar/ica
    • mljekar/ica-sirar/ica
    • uzgajivač/ica ovaca
    • proizvođač/ica alkoholnih i bezalkoholnih pića
    • voćar/ica
    • uzgajivač/ica ljekovitog bilja
    • vrtlar/ica za parkove
    • rukovatelj/ica traktorom s radnim priključcima
    • rukovatelj/ica samohodnom motornom kosilicom

    Četverogodišnji programi prekvalifikacije i stjecanja srednje stručne spreme:

    • agroturistički tehničar

    Tečaj za održivu uporabu pesticida:

    • modul za profesionalne korisnike

    S razvijenim sustavom rada i s više od 60 predavača koji posjeduju visoku stručnu spremu, pedagoško i stručno obrazovanje te međunarodne certifikate, POU Libar je siguran izbor za kvalitetno i priznato obrazovanje.

    Više informacija možete pronaći na službenim stranicama http://libar.net/index.php , e-mail obrazovanje@libar.net ili pozivom na broj telefona +385 (22) 201 166.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola...

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan...

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima...

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje...

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola na Jadriji

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan dijelio sadnice lavande i lovora

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima u napadu na Potkonje i Vrpolje

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje od sat vremena, a tako slasna

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...