Na Danima hrvatskog filma Šibenčanki Hani Jušić nagrada za najbolju režiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na jučer održanoj svečanoj dodjeli nagrada 24. Dana hrvatkog filma redateljica šibenskih korijena, Hana Jušić osvojila je nagradu za najbolju režiju za film ‘Da je kuća dobra i vuk bi je imao’.

hana jusic (4)

Odlučio je tako žiri u kojem su sjedili producentica Vanja Jambrović, redatelj Mladen Đorđević te filmski kritičar Dragan Jurak.

Hana Jušić, predstavlja novu generaciju hrvatskih redatelja i redateljica, a njen film za čiju režiju je nagrađena ni dosad nije prolazio nezapaženo. Dodajmo i to, da bi u drugoj polovici tekuće godine Jušić trebala započeti sa snimanjem svog prvog dugometražnog igranog filma ‘Ne gledaj mi u pijati’ i to upravo u rodnom Šibeniku.

Lako pokojnima 2

(foto: detalj iz filma ‘Lako pokojnima)

Osim, Hane Jušić, Šibenik, odnosno Zaton imao je još predstavnika na ovogodišnjim Danima hrvatskog filma, a to su Matea Šarić kao redateljica, odnosno Julia Martinović kao producentica filma ‘Lako pokojnima‘ koji je prikazan u službenom programu manifestacije.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.