Htio ga prodati sportašima: Policija kod švercera (22) pronašla zabranjeni steroid

Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Policija je jučer u popodnevnim satima u Civljanima kod 22-godišnjaka u automobilu Škoda Fabia pronašla 10 mililitara zabranjeni steroid ‘Testosterone Propionate’, zbog čega je osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet tvari zabranjene u sportu.

Osumnjičeni 22-godišnjak prevozio je zabranjeni testosteron u Škodi Fabiji daruvarskih registracijskih oznaka, a otkriven je prilikom dubinske granične kontrole. Kako je navedeno u izvješću Policijske uprave šibensko-kninske, 22-godišnjak je ‘Testosteron Propionate’ namjeravao prodati.

Policija će, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Inače, testosteron je hormon najvažniji za spolni razvoj kod muškaraca, no on se već dugo zloupotrebljava u sportu. Testosteron i slični pripravci izuzetno brzo povećavaju mišićnu masu i gubitak masnog tkiva, pa su veoma primamljiv doping. Konkretno, steroid ‘Testosteron Propionate’ u tijelu se zadržava oko devet dana.

testosteron


Pratite nas i na društvenim mrežama: