Jedna osoba na respiratoru

U našoj županiji četiri novooboljele osobe, proteklog tjedna najviše slučajeva u Šibeniku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na području Šibensko-kninske županije, u protekla 24 sata, četiri su osobe oboljele od COVID-19 infekcije, priopćili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Trenutno je 88 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 16 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru, dok se u kninskoj bolnici liječi sedam osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 478 osoba.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 19 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

U proteklom tjednu, od 22. do 28. veljače, ukupno je oboljelo 118 osoba: 89 osoba s područja Šibenika, 5 osoba s područja Bilica, po 4 osobe s područja Drniša, Knina i Vodica, 3 osobe s područja Unešića, po 2 osobe s područja Promine i Primoštena, po jedna osoba s područja Tisnog, Rogoznice i Kistanja te 2 osobe koje trenutno borave u našoj županiji, a prebivalište im je drugdje.

Iz Stožera mole građane da se pridržavaju svih protuepidemijskih mjera.Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.