Općini Ružić 550 tisuća kuna za poboljšanje infrastrukturnih prilika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općini Ružić dodijeljeno je 550 tisuća kuna za poboljšanje infratrukturnih prilika, a ugovore je u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije u utorak potpisao zamjenik načelnika Dalibor Durdov.

Općina Ružić je u ožujku i travnju ove godine prijavila dva projekta na javne pozive MRRFEU, prvi na Program održivog razvoja lokalne zajednice, a drugi na Program podrške brdsko-planinskim područjima. Oba projekta su pozitivno ocijenjena te je donesena odluka o sufinanciranju istih.

Temeljem toga iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice MRRFEU će sufinancirati treću i zadnju fazu asfaltiranja nerazvrstane ceste oznake NC 095 u Gornjem Gradcu sa 250.000 kuna, dok će iz Programa podrške brdsko-planinskim područjima sa 300.000 kuna sufinancirati projekt asfaltiranja nerazvrstanih cesta na području općine.

Ukupna vrijednost radova koji će se izvesti temeljem potpisanih ugovora, računajući i sufinanciranje od strane Općine Ružić, iznosit će oko 800.000 kuna, što će uvelike poboljšati komunalne i infrastrukturne prilike u općinskim naseljima.

(Foto: Ilustracija)


Pratite nas i na društvenim mrežama: