VODICESTOCK: Sudjelujte u dva dana glazbe i hippy kulture u Vodicama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradska knjižnica Vodice i Gimnazija Antun Vrančić vas  pozivaju da se  6. i 7. studenog pridružite inspirativnom programu ‘Vodicestock’ koji će se održavati od 17 i 30 sati u prostorijama Gradske knjižnice Vodice.

Program je posvećen hippy kulturi  i rock glazbi kao zadužnicama vrijednog  društvenog i kulturnog nasljeđa, a osmišljen je u sklopu projekta ‘Animacija demokracije: kako je glazba mijenjala svijet’ s ciljem stvaranja aktivne demokratske interakcije među mladima kroz javnu raspravu o važnosti glazbe u društvenim mijenama.

U sklopu dvodnevnog programa pod dirigentskom palicom umirovljene profesorice Milice Sladoljev, Ivane Skroza, kao i profesora i učenika Gimnazije Antun Vrančić te Kulturno glazbene udruge Longplejka uz predavanje  i rasprave predviđena je  i projekcija dugometražnog mjuzikla  „Kosa“, kao i  kratkih filmova mladih autora te likovna i glazbena radionica.

Kao vrhunac projekta predviđeno je retroaktivno putovanje glazbenom  poviješću kroz koncerte dviju lokalnih grupa: Butterflys i Lož uje. Osobito nam je zadovoljstvo ugostiti Samira Milu i Marka Podruga, kao glazbene kritičare čijem se osvrtu na temu projekta iznimno radujemo.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.