Grad Vodice ponovno donira porušenim gradovima Banovine

Vodice će nakon Nove godine uplatiti još 100 000 kuna za Petrinju i Glinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pored 100 tisuća kuna koje je Grad Vodice uplatio za pomoć gradovima i općinama Banovine, od gradonačelnice Vodica Nelke Tomić saznajemo da će nakon Nove godine biti uplaćeno još 100 tisuća kuna iz proračunske pričuve, piše Infovodice.com.

‘Danas sam potpisala zaključak o dodjeli 100.000 kuna za pomoć stradalima u potresu na području Sisačko-moslavačke županije, a prvi radni dan u novoj godini, 4. siječnja, potpisat ću još jedan Zaključak kojeg sam donijela zajedno sa svojim zamjenikom Stipom Bosotinom i svojim pročelnicima i suradnicima na iznos od 100.000 kuna koje će biti isplaćene iz proračunske pričuve Grada Vodica za 2021. godinu, i to 50.000 kuna za grad Petrinju i 50.000 kuna za grad Glinu’, rekla je gradonačelnica Nelka Tomić.

Ona je pritom zahvalila svima koji su se nesebično odazvali prikupljanju pomoći.

‘Koristim ovu priliku da zahvalim svim našim sugrađanima koji su pomogli u donacijama za pomoć svim građanima Siska, Petrinje i okolnih mjesta kojima je potres oštetio domove i imovinu. Zahvala vatrogascima koji su se uputili u Petrinju kako bi svoje znanje i stručnost pružili najpotrebitijima u ovom trenutku, svima koji su ponudili svoje smještajne kapacitete za obitelji koje su ostale bez svoga doma te Crvenom križu zajedno s Udrugom Daj 5 od srca, DVD Vodice i Udrugom mladih Srima, na organizaciji i prikupljanju pomoći, kazala je na kraju gradonačelnica Nelka Tomić.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: