Prikupili 10 tona hrane

Vodičani primili nekoliko obitelji iz potresom pogođenih područja: ‘Djeci smo osigurali slatke pakete, starijima namjestili televizore’Foto: arhiva/Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nekoliko obitelji, mahom s malenom djecom, iz potresom pogođenih područja stiglo je u Vodice, kažu iz Crvenog križa Vodice.
‘Svima smo osigurali hranu, topli kruh, higijenu, djeci slatke pakete, volonteri su starijima nabavljali receivere, namještali televizor da mogu pogledati vijesti, baki koja je dijabetičar nabavili smo posebnu hranu, riješili smo probleme zdravstvenih iskaznica koje su ljudima ostale u porušenim domovima, onima koji su večeras u dolasku pripremili smo u aparmane hranu, kruh, higijenu, odjeću i obuću za djecu. Do sad smo prikupili 10 tona hrane i higijene, dvije tone su prethodnih dana poslane na teren. Naravno sve ovo bi bilo nemoguće bez potpore naše vjerne i vrijedne Humanitarna udruga ‘Daj 5 od srca’, potpore našeg Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice, vrijednih cura iz Vodiških Mažoretkinja i njihove voditeljice. Kad se male ruke slože, sve se može. Eto jedna mala pozitivna crtica od svih nas. Velik pozdrav svima koji su sad na hladnom, trude se i rade. Želimo vam svima mirnu večer’, poručili su iz Crvenog križa.

Pratite nas i na društvenim mrežama: