Oni koji povezuju otoke šibenskog arhipelaga

Prvićani pljeskali za kapetane i posadu brodova bez čijeg napora otočani ne bi imali namirnice i lijekove

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U petak je Prvić pljeskao i pjevao, pozdravljajući tako kapetane i mornare broda i trajekta koji povezuju otoke šibenskog i vodiškog arhipelaga sa kopnom, a na inicijativu i poziv Žirjana.

– Koliko sam čula, bilo nas je dvadesetak, svatko na svojem balkonu ili terasi, a dvoje je bilo i na rivi. Kako ih ne pozdraviti svaki dan, a kamoli u ovo neko, svima čudno vrijeme izolacije, u ovo vrijeme kad se trebamo držati na propisanoj udaljenosti, ograničenih mogućnosti odlaska na kopno i kada nam posada bez pogovora, dostavlja namirnice i lijekove, koje nam šalju prijatelji i rođaci iz Vodica ili Šibenika – priča Jagoda Bokulić za portal Infovodice.

Podsjetimo, Žirjani su u petak uputili poziv da u 19 sati svi zaplješću u znak podrške svim kapetanima i mornarima redovnih linija koji i dalje spajaju kopno i otoke, bez čijeg napora i izlaganja otočani ne bi imali namirnice i ostale potrepštine za život

 

 

Security Check Required

null


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.