Osigurano 460 tisuća kuna

Ministarstvo turizma i sporta sufinancira uređenje sportskog igrališta na SrimiFoto: InfoVodice
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ministarstvo turizma i sporta s gotovo 10 milijuna kuna u ovoj godini sufinancirat će izgradnju ili obnovu 23 sportska infrastrukturna objekta diljem Hrvatske, a među njima je i uređenje sportskog igrališta u Srimi s pripadajućim okolnim terenom u iznosu od 460.384 kuna.

Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina donesena je temeljem provedenog Javnog poziva na koji je Grad Vodice prijavio projekt u Srimi.

Podsjetimo, do sada je od 2018. godine omogućeno sufinanciranje obnove ili izgradnje 25 sportskih objekata, među kojima su najveći projekti izgradnja atletske staze u Kninu, rekonstrukcija atletske staze u Karlovcu te natkrivanje bazena na Zvončacu u Splitu koje je planirano za 2020. godinu.

Ulaganja Ministarstva turizma i sporta (do sada od strane Središnjeg državnog ureda za šport) u sportsku infrastrukturu do ovog Javnog poziva bila su u ukupnom iznosu od 21.292.575,70 kuna, a s Javnim pozivom iz 2020. godine iznos je povećan na 30.976.672,60 kuna.


Pratite nas i na društvenim mrežama: