U Vodicama

Dani inženjera elektrotehnike: Šibenskom kazalištu donacija od pet tisuća kuna za MDF

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U vodičkom hotelu Olympia  otvoreni su 13. Dani inženjera elektrotehnike, a trajat će do 2. listopada. Organizator tog najznačajnijeg stručnog okupljanja je Hrvatska komora inženjera elektrotehnike.

Ne konferenciji za medije  o stanju u struci i  13. DIE govorili su predsjednik komore Živko Radović i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat.

Povodom 13. DIE u ime komore predsjednik Živko Radović uručio je ravnatelju HNK u Šibeniku Jakovu Biliću donaciju u vrijednosti od pet tisuća kuna za organizaciju Međunarodnog dječjeg festivala

Pred više od 400 sudionika kongresa na Svečanom otvaranju prisutnima su se obratili uz predsjednika HKIE Živka Radovića, ministar Darko Horvat, gradonačelnik Vodica Ante Cukrov, Mira Lepur kao izaslanica župana Marka Jelića, predstavnici sva četiri fakulteta elektrotehnike, predstavnici komora inženjera građevinarstva, inženjera strojarstva, arhitekata, geodezije, predstavnici sponzora i inozemni gosti iz Makedonije i Slovenije.

Odmah po završetku svečanog dijela skup je nastavio sa radom i predavanjem zlatnog sponzora SCHNEIDER ELECTRIC.

U okviru kongresa organiziran je i izložbeni dio, okrugli stolovi HEP-a i HKIE, skupština Komore,  stručni izlet i razna druženja.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.