U Tribunju spremaju pravu feštu za Maškare: Plesat će se pod maskama uz pokladni bend

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Turistička zajednica Općine Tribunj organizira tribunjske poklade koje će biti održane 2. ožujka s početkom u 16 sati. Svi ljubitelji maškara neka se pridruže tribunjskim vrtićima, njihovim mamama i tatama te vodiškim mažoretkinjama.

Okupljanje započinje već u 15.30 sati na centralnom parkingu ispred Konzuma, a povorku će predvoditi ‘Manjguz Pičiguz’ koja će ići tribunjskim ulicama, preko mosta, pa sve do Kulturnog centra gdje će se održati i velika pokladna zabava uz nastup pokladnog benda.

– Program će voditi Goran Ferara, a bit će ića, pića i slakarije za sve vas koji nam se pridružite! Biramo i bogato nagrađujemo najoriginalniju masku, najbolju maškaranu skupinu, kao i najmlađu i najstariju pokladu. Na kraju čitamo optužnicu i teštament te palimo ‘Manjguza Pičiguza’ zbog svega šta je skrivija u protekloj godini – poručili su organizatori na Facebook stranici.

Nastup vodiških mažoretkinja, predstava dramske radionice dječjeg vrtića ‘Žižula’, klaun i mađioničar Srećko te izbor za najbolju masku u programu je za ovogodišnje tribunjske poklade.

(FOTO Ilustracija/arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama: