Provjerite uvjete natječaja

Općina Tribunj povećala mjesečni iznos učeničkih i studentskih stipendija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iz Proračuna Općine Tribunj i ove akademske odnosno školske godine osigurana su sredstva za dodjelu stipendija i to dosadašnjim stipendistima u skladu s zaključenim ugovorima o stipendiranju, kao i novim stipendistima, temeljem raspisanog Natječaja za dodjelu stipendija.

Visina stipendije za studente koji studiraju izvan Šibensko-kninske županije iznosi 800 kuna mjesečno, a za studente koji studiraju u Šibensko-kninskoj županiji  500 kuna mjesečno dok je iznos stipendije za učenike srednjih škola 300 kuna mjesečno.

Prijave na Natječaj dostavljaju se na propisanom obrascu u roku od 15 dana od dana objave Natječaja na adresu: Općina Tribunj, Zamalin 22, 22212 Tribunj, u zatvorenoj omotnici s naznakom ‘Prijava na natječaj za stipendije za 2021./2022. godinu’.

Prijave se dostavljaju preporučenom poštom ili se predaju osobno u pisarnicu Općine Tribunj svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

Više detalja i informacija o natječaju pronađite OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.