Možete je razgledati do kraja rujna

U betinskom muzeju izložba ‘Moreplovka’ Marine Ćorić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izložba  ‘Moreplovka’ autorice Marine Ćorić  bit će otvorena u Muzeju betinske drvene brodogradnje u subotu s početkom u 19.30 sati.
Izložbom u Muzeju betinske drvene brodogradnje Marina Ćorić želi prikazati svoju snažnu povezanost s morem, te koliko toga zapravo dugujemo moru. Na njezinim radovima vidi se paralela s morskim čovikom, ili još bolje – morskom ženom.
Na osobnoj razini, Marina oduvijek gaji veliku ljubav i očaranost morem, pa i tvrdi kako njezini roditelji nisu pogriješili kada su je nazvali Marina.
Marina Ćorić rođena je 29. ožujka 1987. godine u Zadru, gdje je završila osnovnu školu, te kasnije i srednju Školu za tekstil, dizajn i primijenjenu umjetnost. Diplomirala je kao magistra slikarstva 2017. godine na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru, u klasi izv. prof. Dragane Nuić-Vučković. Trenutno radi kao profesorica likovne kulture u osnovnoj školi, te se aktivno bavi umjetnošću kroz različite medije. Osobito je fokusirana na slikarstvo, fotografiju i ilustraciju.
Izložba će biti postavljena do 30. rujna.
No photo description available.

Pratite nas i na društvenim mrežama: