Do 6. studenog

Tisno će sudjelovati u programu ‘Zaželi’: ‘Molimo zainteresirane nezaposlene žene da nam se jave’

Općina Tisno objavila je da će sudjelovati na natječaju Europskog socijalnog fonda za program zapošljavanja žena ‘Zaželi’, ali da bi projekt prijavili mole zainteresirane nezaposlene žene s navršenih 50 godina da se do 6. studenog prijave.

 – Važno nam je znati koliko  nezaposlenih žena s navršenih 50 godina života i najviše srednjom stručnom spremom s prebivalištem na području Općine Tisno  ima interes za zapošljavanje tijekom 12 mjeseci za ispomoć krajnjim korisnicima –  osobama starije životne dobi. Zainteresirane osobe dužne su svoje podatke poslati ili dostaviti u Općinu Tisno- poručili su.

 U sklopu zapošljavanja žena pripadnica ranjivih skupina će svojim radom i aktivnostima poboljšati kvalitetu života krajnjim korisnicima, starijim osobama u dobi od 65 godina i više te nemoćnim osobama, pružajući im pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni te pomoć u socijalnoj integraciji, posredovanju u ostvarivanju raznih prava – dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala, pružanje podrške kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima.

Po odobrenju projektnog prijedloga, sklopiti će se Ugovor o radu između Korisnika/partnera i pripadnica ciljane skupine uz uvjete zaposlenja na puno radno vrijeme za poslove pružanja usluge potpore i podrške za najmanje 6 krajnjih korisnika.

Više informacija pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.