Općini Tisno odobreno 2,2 milijuna kuna bespovratnih sredstava

Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općina Tisno i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sklopili su Ugovor o sufinanciranju provedbe EU projekta vezano uz rekonstrukciju, dogradnju i nadogradnju, građevine javne i društvene namjene, predškolske ustanove Dječji vrtić Ribica u Jezerima. Projekt je to koji je započet u 2019. godini, a završen u 2021. godini. Ovim ugovorom Općini Tisno odobreno je 2.211.602,55 kuna, objavljeno je na stranicama Općine.

Odobreni iznos je maksimalan mogući u odnosu na ukupne prihvatljive troškove i odobrena bespovratna sredstva navedenog projekta te čini 50 posto iznosa koji je korisnik bio  dužan osigurati iz vlastitih izvora.

Uz sredstva Agencije za plaćanje u poljoprivredi, navedena sredstva Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te vlastita sredstva Proračuna Općine Tisno, projekt rekonstrukcije Dječjeg vrtića Ribica u Jezerima bit će  pokriven u cjelokupnom iznosu.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.