Projekt 'Pomažemo jedni drugima'

Općina Tisno zaposlit će šest žena za potporu i pomoć starijim osobama na tom području

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općina Tisno zaposlit će šest radnica za potporu i podršku osobama starije životne dobi u nepovoljnom položaju, u sklopu projekta ‘Pomažemo jedni drugima’.

Zaposlene žene pružat će skrb, njegu i podršku u svrhu poboljšanja kvalitete života krajnjih korisnika projekta obavljajući pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora, dostavi lijekova, plaćanje računa, pružanje podrške kroz razgovor i druženje.

Kandidati moraju ispunjavati  osnovne uvjete za prijam u radni odnos, a prednost pri zapošljavanju imat će žene starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl. liječene ovisnice o drogama, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice, samohrane majke i osobe koje imaju iskustva na obavljanju sličnih poslova.

Detaljnije informacije o uvjetima i načinu podnošenja zamolbe pogledajte ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.