Treći pokušaj

Zagrebački holding prodaje skradinski Hostel Loda za 8,1 milijun kuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zagrebački holding treći put na prodaju nudi Hostel Loda u Skradinu po početnoj cijeni od 8,1 milijun kuna, odnosno istoj koju su tražili i u prvom natječaju u travnju.

Riječ je dvama objektima ukupne površine 1.134 četvorna metra u Ulici doktora Franje Tuđmana, kod ulazne luke u Nacionalni park rijeke Krke. Objekti su u statusu kulturnog dobra.

Nekretnina Loda 1 nalazi se na parceli površine 370 kvadrata. Ukupna neto površina objekta je 544 četvorna metra. Objekt ima tri etaže i malo dvorište. Kapacitet hostela je 89 ležajeva u višekrevetnim sobama na prvom i drugom katu, dok su u prizemlju objekta zajednički sanitarni prostori i blagovaonica.

Nekretnina Loda 2 na parceli površine 446 kvadrata, ukupne je neto površine 590 četvornih metara i taj objekt nije u funkciji.

Inače, natječaj za prodaju šest turističkih nekretnina i odmarališta na Jadranu, koji je zadnjeg dana 2020. objavio Zagrebački holding, treći put od proljeća vrijedan je ukupno oko 223 miljuna kuna bez PDV-a.

Uz skradinski hostel, riječ je o objektima u Dugoj Uvali, Krku, Velom Lošinju i Skradu, koji su prvi puta oglašeni u travnju, usred prvog lockdowna zbog pandemije, drugi put oglas je objavljen u kolovozu.

Rok za predaju ponuda, uz iznos veći od početne cijene iz natječaja, sad je 1. ožujak, a ponude ako ih bude otvarat će se 5. ožujka javno, navodi se u zadnjem natječaju. Cijene nekretnina su jednake kao u travnju. Najveći iznos od 184 milijuna kuna Holding traži za Kompleks Duga Uvala, hostel i kamp na 311 tisuća četvornih metara zemljišta.

Tu su i tri sportska terena, polivalentna igrališta. Hostel Jelen u Skradu košta 2,8 milijuna bez PDV-a, na Lošinju se prodaju Vile Šimunić i Matilda za ukupno 22,5 milijuna kuna, a hostel Halugice u Punatu procijenjen je na 7 milijuna kuna.

Sve detalje natječaja možete pogledati OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: