Bacite oko i uho

VIDEO Klapa Skradinski buk izbacila spot za božićni napjev ‘Spavaj, spavaj ditiću’Foto: Jurica Cindrić
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Klapa Skradinski buk izdala je spot za božićni napjev ‘Spavaj, spavaj ditiću’ čije je premijera bila sinoć na CMC televiziji.

Spot je sniman u Unešiću pod redateljskom palicom Jurice Cindrića, koji je stao i iza kamere kako bi taj pučki napjev iz Mirlović Zagore ugledao svjetlo dana. Inače klapa je snimila i CD prvijenac sa božićnim pjesmama kojega možete slušati na platformama YouTube, Deezer i Spotify, a kroz par tjedana bit će dostupan i u fizičkom obliku.

– Zahvaljujemo našim sponzorima Gradu Skradinu i TZ Grada Skradina te izdavačkoj kući Scardona i svima koji su svojom podrškom pomogli da danas budemo tu gdje jesmo i da ovakav jedan lijepi projekt zaživi. Lijep je osjećaj da možemo reći da svoj mali doprinos ostavljamo u nasljeđe klapskog svijeta. Ipak,  najveća zahvala ide našem umjetničkom voditelju, prijatelju i ‘supatniku’ Filianu Vuletiću – Fili, našem ‘barbi’, jer bez njega praktično ništa od svega što smo do danas ostvarili ne bi bilo moguće – poručili su iz klape Skradinski buk.


Pratite nas i na društvenim mrežama: