Skradinskim studentima Grad nudi tri stipendije

Grad Skradin će u ovoj akademskoj godini stipendirati troje studenata za što je u utorak objavljen i natječaj. Studentima s područja Grada Skradina nude dvije stipendije za prvu godinu preddiplomskog studija i jednu za više godine studija.

Iznos stipendije je 500 kuna mjesečno, a pravo natjecanja imaju studenti s prebivalištem na području Grada Skradina od najmanje godinu dana ukoliko redovno studiraju izvan mjesta prebivališta i ukoliko ne primaju drugu stipendiju.

Uz ostvareni uspjeh bodovat će se i sudjelovanje na natjecanjima, osvojene nagrade, postignuti rezultati te objavljeni radovi, ali i socijalni i obiteljski status.

Prijave na natječaj podnose se na adresu: Ured gradonačelnika, Trg Male Gospe 3, 22 222 Skradin, na propisanom obrascu kojeg se može dobiti na istoj adresi, u pisarnici Grada Skradina, ured broj 4 i na internet stranici Grada Skradina: www.grad.skradin.hr. Rok za podnošenje prijave je 15. studenoga ove godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.