Petrina šibenskom Vodovodu: Nađite sredstva za dovršetak cjevovoda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Primoštenski načelnik Stipe Petrina dopisom je reagirao na vodoopsrkbni cjevovod od Doma zdravlja do nadvožnjaka magistrale u Primoštenu te ga poslao šibenskom Vodovodu i odvodnji i direktoru Mihi Mioču.

-Ne možemo vjerovati da tako jedna ugledna firma za vodoopskrbu i odvodnju na čelu sa svojim direktorom, ne može ili ne želi priskrbiti cca 100-150 tisuća kuna za završetak radova na postavljanju cjevovoda u gore navedenom predmetu. Nema logike da firma koja služi kao servis građanima naše Županije ne može iznaći sredstva, za tako jednu važnu investiciju u kojoj Općina Primošten, za građevinske radove ulaže dva milijuna kuna i na taj način Vama sutra omogućuje silnu uštedu za građevinske radove koji se sada izvode – navodi Petrina u svom dopisu te nastavlja:

-Ne iznađete li ta sredstva, nema postavljanja novih cijevi ni u ulici Porat u Općini Primošten, s kojom bi Vam Općina Primošten učinila golemu uslugu u smislu uštede financijskih sredstava. Općina Primošten neće ulagati u ono što je Vaša obveza, prema tome izvolite iznaći sredstva za ono što će „vaša obveza biti već sutra“. Molim Vas da imate u vidu, da je Općina Primošten suvlasnik Vodovoda i odvodnje d.o.o. i Vaš poslodavac i da Vas građani Općine Primošten, kao i ostali građani plaćaju i da ste upravo u obvezi onih koji Vas plaćaju. A Vi, gospodine Miho Miču otvorite privatnu firmu pa gospodarite u maniri dobrog gospodara – poručuje Petrina.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.