FOTO: Održana prva audicija za predstavu o legionaru Kvintu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U subotu 22.11.2014. u 16 sati u kino dvorani “Žut” u Murteru održana je audicija za potrebe predstave o legionaru Kvintu – maskoti arheološkog nalazišta Colentum. Galeriju fotografija možete pogledati OVDJE. Audicija je provedena u sklopu projekta “Arheološko blago Colentum 3” kojeg je udruzi Argonauta odobrilo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u sklopu Natječaja za prijavu projekata udruga za ostvarivanje prava na financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2014.

kvinto2

Kako se audiciji koju je vodio šibenčanin Sergej Mioč ovog puta odazvalo petnaestak uglavnom mlađih mještana biti će organizirana i audicija za starije uzraste koja se planira za ponedjeljak 1. prosinca 2014. u dvorani „Žut“ u Murteru od 17 sati. Ovom prilikom pozivamo sve mještane Murtera da se odazovu i dođu na audiciju. Napominjemo da nam je potrebno 8 muških i 8 ženskih


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.