Blagdanska čarolija

Božićna potraga u Murteru: ‘Probudite avanturistički duh i osvojite nagrade’

Jadranski međusektorski edukacijski i društveni centar za održivi razvoj otoka u okviru kalendara budućeg Društvenog centra JEDRO organizira ‘Božićnu potragu u Murteru’. Drugim riječima, u razdoblju od 17. do 23. prosinca će u Murteru biti prisutna prava blagdanska čarolija.

– Svi stanovnici i posjetitelji Murtera tih će dana imati priliku pronaći omotnice s crvenom vrpcom na nekoliko lokacija u Murteru koje će im donijeti prigodni božićni dar. Svoj će dar, oni koju nađu omotnicu, moći preuzeti u prostorijama Udruge za zaštitu prirode i okoliša te promicanje održivog razvoja Argonauta koja je i nositeljica projekta kao i organizator ove aktivnosti – poručuju organizatori.

Cilj je povezati se sa sumještanima bar na kratko, s obzirom da epidemiološke mjere ne dopuštaju uobičajena druženja, a također i njegovanje blagdanskog duha i prizivanje božićne čarolije koja nam je posebno ove izazovne 2020. godine toliko potrebna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.