Besplatno naučite španjolski i poljski jezik uz volontere udruge Argonauta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Argonautini EVS volonteri iz Španjolske i Poljske, koji će u Murteru provesti godinu dana, voljni su svim zainteresiranima pomoći u učenju njihovog materinjeg jezika besplatno, vrlo popularnom metodom učenja- tzv. language exchange ili jezičnom razmjenom. Radi se o metodi učenja koja podrazumijeva neformalna druženja i komunikaciju govornika različitih govornih područja i međusobnom podučavanju.

Ova metoda vrlo je zanimljiva i korisna iz više razloga. Prije svega, učenje stranog jezika od izvornog govornika izuzetna je prilika jer na ovaj način imamo priliku upoznati stvarni jezik komunikacije nekog govornog područja. Također, učenje jezika na neformalni način stvara opušteniju atmosferu, što olakšava usvajanje znanja. Razmjena znanja o jeziku ne uključuje samo usvajanje novih jezičnih sposobnosti, nego i učenje o kulturi naroda čiji jezik učimo kroz druženje i zabavu. Jezična razmjena sigurno je dobitna kombinacija za sve uključene strane- naši volonteri naučit će vas osnove njihovog materinjeg jezika, a istovremeno njima će ova razmjena koristiti u usvajanju osnova hrvatskog jezika.

Razmjena jezika besplatna je, sve dobne skupine su dobrodošle a najmanje što iz ovog druženja možete dobiti je novo prijateljstvo. Upoznajte nekog novog, naučite nešto a usput pomognite našim volonterima u upoznavanju našeg otoka i zemlje! Predznanje jezika nije potrebno da biste nam se pridružili, već samo dobra volja. Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mailsanja.tabori@argonauta.hr ili na broj telefona 022/ 434-827.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.