Odgođeno

Zbog jakog vjetra adventski koncert grupe Silente u Kninu odgođen za sutra

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zbog najave jakog vjetra, organizatori ‘Adventa u Kninu’ obavještavaju kako je večerašnji koncert odgođen te će se održati sutra, u nedjelju 12.prosinca u 20 sati. Tako će u nedjelju Silente otpjevati svoje nove pjesme i svima dobro poznate hitove na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana.

Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom Terca na tišinu i albumom Lovac na čudesa. Dvije godine kasnije objavljuju album Neće rijeka zrakom teći, a u 2018. godini najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i svoj treći studijski album naziva Malo magle, malo mjesečine.

Sve pjesme Silente benda autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu benda još čine bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Doris Kosović i violinistica Ivana Čuljak. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. Bend Silente trenutačno živi i radi u Dubrovniku. U 2020/2021. bend je objavio 4 singla ‘Navečer se srca lome’, ‘Mene moje uši lažu’,Nikada ovako’ i ‘Poljubi me za kraj’ kojima su najavili novi album.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: