I 30 tisuća kuna

U Kninu prikupljeno 2,5 tona pomoći za Petrinju i SisakFoto: Caritas Knin
U akciji koja je trajala od 30. prosinca do 9. siječnja u Kninu je za stradale u potresu u Petrinji i Sisku prikupljeno  oko 400 kilograma prehrambenih namirnica, higijenskih potrepština, gumenih čizama i električnih grijalica.
Isto tako, kninski Caritas je iz drugih donacija pripremio još oko 2.100 kilograma prehrambenih namirnica. Prikupljena pomoć u utorak je utovarena u kombi vozila koja su Caritasu ustupila poduzeća Božo commerce i Crivac kako bi ih mogli dostaviti Caritasu sisačke biskupije.
Prikupljeno je i 30.000 kuna koje će župa Knin također uplatiti za potrebe Caritasa sisačke biskupije.

– Zahvaljujemo članovima FRAME, Franjevačkog svjetovnog reda i Molitvene zajednice ’40 dana za život’ što su odvojili svoje slobodno vrijeme i pomogli u prikupljanju, sortiranju i pakiranju namirnica. Još jednom zahvaljujemo i zazivamo Božji blagoslov po zagovoru sv. Ante i Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta na sve one koji su pomogli ovu akciju bilo materijalno, novčano ili svojim radom i tako iskazali svoju kršćansku solidarnost prema stradalima u katastrofalnom potresu – poručiju u Caritasu Knin.

PRIKUPLJENO 2,5 t POMOĆI i 30.000,00 kn ZA STRADALE U POTRESU U PETRINJI i SISKU

U akciji koja je trajala od 30….

Posted by Caritas župe sv. Ante Knin on Tuesday, 12 January 2021

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.