I 30 tisuća kuna

U Kninu prikupljeno 2,5 tona pomoći za Petrinju i SisakFoto: Caritas Knin
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U akciji koja je trajala od 30. prosinca do 9. siječnja u Kninu je za stradale u potresu u Petrinji i Sisku prikupljeno  oko 400 kilograma prehrambenih namirnica, higijenskih potrepština, gumenih čizama i električnih grijalica.
Isto tako, kninski Caritas je iz drugih donacija pripremio još oko 2.100 kilograma prehrambenih namirnica. Prikupljena pomoć u utorak je utovarena u kombi vozila koja su Caritasu ustupila poduzeća Božo commerce i Crivac kako bi ih mogli dostaviti Caritasu sisačke biskupije.
Prikupljeno je i 30.000 kuna koje će župa Knin također uplatiti za potrebe Caritasa sisačke biskupije.

– Zahvaljujemo članovima FRAME, Franjevačkog svjetovnog reda i Molitvene zajednice ’40 dana za život’ što su odvojili svoje slobodno vrijeme i pomogli u prikupljanju, sortiranju i pakiranju namirnica. Još jednom zahvaljujemo i zazivamo Božji blagoslov po zagovoru sv. Ante i Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta na sve one koji su pomogli ovu akciju bilo materijalno, novčano ili svojim radom i tako iskazali svoju kršćansku solidarnost prema stradalima u katastrofalnom potresu – poručiju u Caritasu Knin.

PRIKUPLJENO 2,5 t POMOĆI i 30.000,00 kn ZA STRADALE U POTRESU U PETRINJI i SISKU

U akciji koja je trajala od 30….

Posted by Caritas župe sv. Ante Knin on Tuesday, 12 January 2021


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.