Sportsko-zabavni park

Napuhanci, nogometni pikado, bejzbol, streljana… Zabava za cijelu obitelj ovog vikenda na kninskoj Marunuši

Sportsko-zabavni park PagoLand, na preko 1.000 četvornih metara, s najsuvremenijim napuhanacima, ove subote i nedjelje stiže na kninsku Marunušu koja se nalazi tik uz rijeku Krku podno kninske tvrđave. U toj velikoj sportskoj igraonici na otvorenom moći će uživati svi članovi obitelji, a posebno najmlađi.

Interaktivni napuhanci, veliki nogometni pikado, bejzbol, streljana i još mnogo zanimljivih napuhanaca dio su koncepta koji za cilj, osim zabave, ima povezivanje i zbližavanje djece i roditelja te potiče na kreativan boravak izvan zatvorenog prostora, čini odmak od tehnološke zabave ujedno smanjujući vrijeme provedeno na elektronskim igricama, tabletima ili mobitelima.

– Sve veća užurbanost i nedostatak vremena rezultirali su sve većim socijalnim udaljavanjem, kako nas odraslih, tako i mlađih naraštaja. Primarni naglasak stavlja se na djecu, s čijom aktivacijom se nastoje aktivirati i roditelje, koji od statičnog promatranja svoje djece prilikom igranja, postaju i sami sudionici igre – poručuju iz PagoLanda uz napomenu da je primarni zadatak koncepta kvalitetnija komunikacija i razvijanje obiteljkse kohezije tijekom igre i zajedničkog druženja.

Ulaz je slobodan, ali ograničen i kontroliran, a u slučaju popunjenosti kapaciteta parka, potrebno je pričekati izlazak korisnika. Rotacija je zamišljena svakih 30 minuta. Radno vrijeme parka je od 10 do 20 sati, uz pauzu od 14 do 15 sati.

S obzirom na manji ograničen broj parkirnih mjesta, organizatori poručuju da, ako je moguće, dođu pješke do Marunuše uz Krku ili parkiraju kod Dinarinog igrališta na adresi, Fra Filipa Grabovca 5.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.