FOTO: ‘Crveni nosevi’ razveselili mališane na dječjem odjelu kninske bolnice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Djecu koja trenutačno borave na dječjem odjelu bolnice “Hrvatski ponos” Knin danas su posjetili “klaunovidoktori”, članovi udruge Crveni nosovi. Dr. Ludek i dr. Milosrdnićka šaljivim su dosjetkama i pjesmom razveselili mališane i izmamili osmjeh na lica.

crveni_nosevi1

Crveni nosovi je udruga koja okuplja 12 članova, od glumaca, glazbenika, pedagoga, do cirkuskih umjetnika i prometnika vlakova. U suradnji s Međunarodnom organizacijom Crveni nosovi sa sjedištem u Beču, svi su prošli određenu edukaciju, ali i međunarodnu školu humora.

” Iako ovo što izvodimo izgleda šaljivo i lagano, iza nas su naporne pripreme i velik trud. Najveća nagrada nam je izvući osmjeh s dječjih lica”, kazao je Zoran Vukić, umjetnički direktor i osnivač udruge Crveni nosovi. Ovo je već treći posjet “klaunovadoktora” kninskoj bolnici,a danas su im se uz djecu koja se liječe na odjelu, na poziv dr. Nada Kljajić, veselila i djeca iz udruge invalida sv. Bartolomej.

crveni_nosevi

Inače, dječji odjel bolnice Hrvatski ponos se je još 1999. godine uključio u akciju “Za osmjeh djeteta” koja,između ostalog, uključuje i organiziranje ovakvih sadržaja.

IZVOR: Hrvatski radio Knin


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.