Izdana lokacijska dozvola za pristupni put do Pretovarne stanice ‘Pirovac’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon izrade sve potrebne dokumentacije za koju su sredstva osigurana rebalansom ovogodišnjeg proračuna i nakon ishodovanja 13 suglasnosti od javnopravnih tijela prošlog tjedna prema zahtjevu Općine Pirovac izdana nam je od Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju Šibensko-kninske županije LOKACIJSKA DOZVOLA za izgradnju pristupnog puta do buduće Pretovarne (transfer) stanice „Pirovac”.

Ranije donesenim Izmjenama i dopunama prostornog plana uređenja Općine Pirovac (Službeni vjesnik Šibensko-kninske županije, broj 20/06 i 02/14) u neposrednoj blizini Eksploatacijskog polja Veprštak tj. na dijelu katastarske čestice oznake čest.zem. 2251/2 k.o. Pirovac planirana je izgradnja pretovarne (transfer) stanice s reciklažnim dvorištem.

Projekt je dio izgradnje FAZE II RCGO Bikarac i financira se iz EU fondova.

„Nije bilo jednostavno dobiti sve suglasnosti, a posebno onu iz DUUDI-ja. Ipak uspjeli smo odraditi cjelokupnu proceduru u roku i sad smo jedan korak bliže realizaciji i ovog bitnog projekta za našu općinu. Velik posao koji zaslužuje svu pohvalu odradio je naš Odjel za komunalnu djelatnost i prostorno planiranje. Vjerujem da ćemo čim se pretovarna stanica izgradi europskim novcem biti i u prilici sniziti cijene odvoza otpada za naše građane.”, rekao je načelnik Ivan Gulam


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.