Žiri sastavljen od tri vještice odlučio da je ‘Vlak u snijegu’ najbolja maškarana skupina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na tradicionalnom Drniškom krnjevalu, jedanaest maškaranih skupina te na desetke maškaranih pojedinaca prodefiliralo je Drnišom u subotu.

Prvo mjesto žiri sastavljen od tri vještice dodijelio je grupi Vlak u snijegu Područne škole Drinovci, a time i poklon bon u iznosu od tisuću kuna na oduševljenje djece djece koja su putovala u vlaku Mate Lovraka i njihovih učiteljica koje su tri tjedna u suradnji sa djecom i roditeljima izrađivale vlak.

Ekipa ‘Gangster’ iz Drniša osvojila je drugo mjesto i poklon bon od 700 kuna zahvaljujući temi svadbe, a ‘Ja majka Brištane’- odnosno reprezentacija Jamajke u bobu osvojila je treće mjesto i poklon bon od 500 kuna.

Japanci, Sove, Torcida Dječjeg vrtića Drniš, potom Pirati, Baby boom, Ljubav nema granica, Vrijeme vinila i DonaldTrump osvojili su po 200 kuna, a nagrađene su pojedinačne dječje i odrasle maske. Kako to obično biva za sve probleme opet je platio Krnjo spaljivanjem na Čikolskom mostu. Ove godine sudjelovali su i pojedini ugostitelji, Gradska kavana i Caffe bar Woodstock sa svojim maškaranim osobljem, a nagradu je osvojio konobar caffe bara  Woodstock.

Izvor: Radio Drniš

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: