Od 1. svibnja

Projekt Natura Drniš: Proširen sustav javnih bicikla

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U sklopu provedbe projekta Natura Drniš – Održivi razvoj drniške prirodne baštine pod ekološkom mrežom Natura 2000 proširen je sustav javnih bicikli, objavio je Grad Drniš na svojoj Facebook stranici.

Postavljena su dva solarna terminala, pored hostela u Bogatiću i pored planinarskog doma na Promini. Nabavljeno je i dvanaest novih bicikli, četiri brdska bicikla i osam električnih bicikli.

Ova aktivnost se odnosi na fizičko povezivanje objekta hostela i biciklističko-pješačke staze Promina, gdje se posjetiteljima daje mogućnost da istraže i stazu i hostel. Osim toga, ovom aktivnošću se doprinosi i razvoju cikloturizma u Drnišu – osmišljen je novi posjetiteljski sadržaj koji promovira vožnju biciklom kao varijaciju aktivnog odmora u kombinaciji s razgledom baštine i uživanje u ljepotama krajobraza. Osim toga, promiče se korištenje obnovljivih izvora energije putem solarnih panela na terminalima kao i podiže veća promocija i vidljivost projekta putem reklamnih panoa na biciklima.

Sustav javnih bicikli započinje sa radom 1. svibnja 2021. godine.

Proširen sustav javnih biciklu u Drnišu

U sklopu provedbe projekta Natura Drniš – Održivi razvoj drniške prirodne…

Objavljuje Grad DrnišČetvrtak, 1. travnja 2021.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.