Potpisan ugovor

Ministarstvo regionalnog razvoja sufinancira projekt ‘Sanacija odlagališta otpada Moseć’Foto: Radio Drniš
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradonačelnik Drniša Josip Begonja  je u Zagrebu potpisao Ugovor o sufinanciranju provedbe EU projekta ‘Sanacija odlagališta otpada Moseć’ sa ministricom regionalnog razvoja i fondova europske unije Natašom Tramišak. Ministarstvo je za sanaciju odlagališta komunalnog otpada u Drnišu dalo 332.772,02 kuna, javlja Radio Drniš.

Taj iznos predstavlja 50 posto sredstava sa kojima je Grad Drniš trebao sudjelovati u ovom europskom projektu iz svog proračuna.

Na sastanku je kazano kako je do 30. rujna 2021. godine na području Grada Drniša ukupno ugovoreno 117,88 milijuna kuna odnosno 15,15 milijuna eura.

U mandatu Vlade premijera Plenkovića za projekte na području Grada Drniša iz državnog proračuna uloženo je ukupno 5,54 milijuna kuna od čega 2 milijuna kuna kroz nacionalne programe te 3,54 milijuna kuna kroz Fond za sufinanciranje provedbe EU projekata.

Dok u okviru programa europske teritorijalne suradnje za projektne partnere s područja Grada Drniša ugovoreno je ukupno 2,49 milijuna kuna od čega je 2,11 milijuna kuna financirano iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Više pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.