Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji 13. prosinca u Vodicama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

lV Manifestacija «Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji» održat će se u Šibensko-kninskoj županiji 13. prosinca 2014. godine u Vodicama. Manifestacija ima međunarodni karakter. Potrebna količina za ocjenjivanje je 1/2 litre maslinovog ulja. Ocjenjivat će se kemijski parametri  i organoleptika.

Cijena kotizacije po uzorku iznosi 300,00 kuna u kojoj je pored troška kemijske i organoleptičke analize, fonda nagrada i svečana večera za jednu osobu na završnoj večeri dodjele priznanja i nagrada na Manifestaciji u Vodicama 13. prosinca 2014.

Zbog ograničenog broja uzoraka (maksimalno 200), prijave će se primati do 25. studenog 2014. s tim da organizator može skratiti rok prijava ukoliko se ranije zaprimi maksimalni broj uzoraka.

Za sve informacije zvati na telefon Udruge dalmatinskih uljara 091/3689 220 ili kontaktirati na mail: damir.buntic@si.t-co.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.